Két újabb Asus Zenfone 3 variáns került elő

0

Az Asus Zenfone 3 család két újabb tagja tűnt fel a kínai telekommunikációs hivatal oldalán. A TENAA tanúsítvány értelmében bármikor bemutatásra kerülhetnek, lássuk mit is tudnak az újonnan érkezők!

A két készülék között a legfőbb különbség a rendszermemória kapacitása, illetve a háttértár mérete: az egyikben 3 GB RAM párosul 32 GB belső tárhellyel, míg a másikban 4 GB RAM és 64 GB adattároló várja majd a jövendőbeli tulajdonosokat.

zenfone-3-tenaa

Mindkét telefonban egy Qualcomm Snapdragon 625 lapka fog dolgozni, ami nem egy csúcsdarab, de a középkategóriában nagyon is jól hangzó névvel bír ez a chipset. A mobilok megjelenítője 5.5 colos, a felhasznált technológia IPS LCD. A hátlapon 16 megapixeles kamera található, elöl pedig egy 8 megapixeles érzékelő csábítja önfotózásra a magamutogatókat. A képrögzítő apparátusok megegyeznek mindkét Zenfone 3 változaton, és az ujjlenyomat-olvasó sem maradt ki egyikből sem.

Mérlegre helyezve az Asus okostelefonjai cirka 155 grammot nyomnak, ennek jelentős részét valószínűleg a 3000 milliamperórás akkumulátor teszi ki. A telefonok támogatják két SIM kártya egyidejű behelyezését. A választható színek között ott lesz a fehér és az arany is. Az érkezés dátuma, a várható ár és az elérhetőség egyelőre nem ismert.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid