8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel is kiadják a LeEco Le Pro 3-at

0

Az már nem újdonság, hogy a LeEco következő csúcsmobilja egy masszív eresztés lesz. A Le Pro 3 alap modelljének belsejében egy Qualcomm Snapdragon 821 lapka fog dolgozni 6 GB RAM társaságában, most pedig feltűnt a színen egy 8 GB RAM-mal szerelt változat, amihez brutális kapacitású belső tárhely jár. 

A LeEco mérnökei nem tökölnek, arcizomrendülés nélkül belepakoltak a Pro 3 ezen variánsába egy 256 GB-os adattárolót. Telefon esetében kvázi lehetetlen megtölteni egy ekkora háttértárat, bár a nagy felbontású videók tárolásához a sok hely sem tud igazán elég lenni. A kiszivárgott adatok alapján a következő egyéb alkotóelemekből áll a LeEco szupertelefonja: 5.7 colos QHD megjelenítő, 13 megapixeles duál hátlapi kamera, 16 megapixeles előlapi érzékelő és egy 5000 milliamperórás telep.

leeco-pro-3

Ezzel szemben az a kiszerelés amiben “csak” 6 GB RAM található egy 5.5 colos Full HD képernyőt, 64 GB belső tárhelyet, valamint egy 16/8 megapixeles kamerapárost tudhat magáénak. Akkumulátorának kapacitása 4070 milliamperóra lesz, viszont ez a modell is megkapja a Snapdragon 821-et.

Az árakat illetően nem szolgálnak egyértelmű adatokkal a kiszivárgott információk, de szeptember 24-én a gyártó termékbemutatót tart. Aznap várjuk a LeEco mobiljainak felbukkanását, és remélhetőleg minden fontos tudnivalót (elérhetőség, ár) megtudunk e jeles napon.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid