Kettétört a strapateszten a OnePlus 10T

0

Zack Nelson strapatesztjeit általában nézni is rossz, ugyanakkor tény, hogy ezek a tortúrák sokszor képesek egészen pontosan bemutatni, egy adott készülék mennyire időtálló. Legutóbb a OnePlus 10T járt a videósnál, és bár az okostelefon a legtöbb megszokott teszten tűrhetően szerepelt, a hajlítás próbáján csúnyán elhasalt.

A videó kezdetén még semmi nem utal arra, hogy a OnePlus 10T a felvétel végére csúfosan leszerepel. Akárcsak a legtöbb modern okostelefont, ezt is üveggel borították be, amely a Mohs keménységi skála 6-os szintjének megfelelő eszközöktől kezd el karcolódni. Sokak szerint igencsak megkérdőjelezhető az értelme és a haszna az öngyújtós kijelző-égetésnek, mindenesetre a mobil megjelenítője a forróságtól érintett részen kifehéredik, a pixelek pedig később sem állnak igazán helyre.

Eddig nem hangzik túl szörnyen, igaz? Igazából a hajlításos tesztelés sem indul elsőre rosszul, ha a kijelző felőli oldalról feszítjük meg az OnePlus 10T-t, az bírja a strapát. Viszont ha ugyanezt a mutatványt hátulról indítjuk, semmi perc alatt kinyírjuk a készüléket, amely pontosan ugyanott reped el, mint a OnePlus 10 Pro, ami szintén leszerepelt Zack Nelson kezei között. A strukturális gyengepont a kamerasziget alatt van közvetlenül, ami arra utal, hogy a két készülék nem csupán külsejében, de a szerkezeti kialakítást tekintve is hasonlít egymáshoz. Úgy látszik, hogy a OnePlus nem orvosolta a korábbi modell Achilles-sarkát, amelyet így a jelenlegi zászlóshajó is megörökölt. Javaslatunk tehát a szokásos: a készülékre ha lehet, ne üljetek rá, és semmiképp se használjátok tok nélkül.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid