Kezd talpra állni a HTC

0

Hosszú éveken át a HTC nehézségeiről lehetett hallani, de mostanában szinte csak pozitív hangvételű értesülésekkel tudunk szolgálni a tajvani gyártó kapcsán, és őszintén ennek mi is csak örülni tudunk. Az elmúlt nagyjából hat hónapban a HTC képes volt növelni a bevételeit, ami remek hír a vállalat és annak rajongói számára.

A HTC bejelentette, hogy 2021 áprilisában megközelítőleg 13,58 milliárd dollár bevételt voltak képes produkálni, ami nagyjából 28 százalékos növekedést jelent az egy évvel ezelőtti időszakhoz viszonyítva, amikor egyébként 10,6 milliárd dollár volt a forgalom. A hír azt jelenti, hogy az elmúlt hat hónapból ötben nőtt a tajvaniak bevétele.

Érdemes megemlíteni, hogy a HTC tavaly áprilisi bevételeire komoly negatív hatást gyakorolt a járvány, így ha nem történik meg a globális pandémia, akkor idén nehezebb lett volna növekedést elérni. Mindazonáltal nagyon úgy tűnik, hogy az HTC számára kezdenek egyre jobban alakulni a dolgok. A cég állítólag jelenleg is azon dolgozik, hogy a mostani negyedévben újabb 5G modemmel szerelt készülékekkel lepjenek meg bennünket.

A vállalat nem csak a telefonok világában tevékenykedik, sőt, a VR piacon megkerülhetetlen névnek számítanak. A közelmúltban jelentettek be két vadonatúj virtuális valóság headsetet, az újdonságok a Vive Pro 2 és a Vive Focus 3 nevet viselik, és valamikor júniusban kerülhetnek forgalomba. A készülékek fogadtatása elsöprően pozitív volt, valószínűleg ezek is dobni fognak majd a HTC pénzügyi eredményein a harmadik naptári negyedév kezdetére.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid