Kiárusítás: (Beats by Dr. Dre) UrBeats 3 fülhallgató áron alul

0

A Beats fülesek egyáltalán nem nevezhetők olcsónak, sőt, kifejezetten drágák, már-már a luxus kategóriába esnek. Az UrBeats 3 nevű modell azonban most jelentősen áron alul szerezhető be, érdemes megnézni, ha esetleg valaki pont ilyet keresne.

Az UrBeats 3 egy viszonylag egyszerű, hallójáratba illeszkedő (in-ear) fülhallgató vezetékes kialakítással és hagyományos 3.5 mm-es jack csatlakozóval. A hangminőség kiváló, a kényelmes használatot pedig a gubancmentes lapos kábel segíti.

Van mikrofon is a fülesen, illetve vezérlő gombok. A középsővel a hívásokat tudjuk fogadni, illetve a zenét megállítani és folytatni, az alsó és felső pedig a hangerő állítására szolgálnak.

A UrBeats 3 ára 20.000 Ft fölött szokott lenni, viszont mivel egy kifutó modellről van szó, a Tomtop ennél jóval olcsóbban, 23,99 dolláros áron szórja ki a készletét, ami átszámolva durván 7.800 Ft. A szállítás ingyenes, és ha csak egyet rendelsz, akkor az összeg bőven az áfahatár alatt marad, így garantáltan nem kell semmit ráfizetni. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Megjegyzés: az oldal szerint eredeti a füles, de még nem volt alkalmunk tesztelni. Az akció korlátozott, a készlet nagy része már elfogyott.

Ha pedig vezeték nélküli füles érdekel, akkor a Xiaomi legújabb típusát tudjuk ajánlani, ami szintén kedvező áron rendelhető most.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid