Kicsomagoló videón a Samsung újdonságai, a Galaxy A52 és az A72

0

A minap kerültek bemutatásra a Samsung legújabb készülékei, amelyek a középkategóriában arathatnak sikereket. Az újdonságok a Galaxy A52, a Galaxy A52 5G, illetve a Galaxy A72 nevet viselik, és számos téren nagy előrelépést jelentenek elődjeikhez viszonyítva. A mobilok bemutatására és népszerűsítésére most több videós tartalmat is közzétett a gyártó, amelyekben kicsomagolják, illetve még szét is szedik őket.

Kezdjük akkor a kicsomagoló videókkal, amelyeknek főszereplői a Galaxy A52 5G és az A72. Előbbi egyébként fekete, kék, fehér és ultraibolya árnyalatokban kapható, az alap csomagban pedig egy USB-A/USB-C kábelen kívül még egy 15 wattos adapter is ott lesz, a SIM tű mellett.

A Galaxy A72 esetében ugyanazokat a színeket lehet majd választani, ám az okostelefon mellé ezúttal 25 wattos adapter és egy mindkét végén USB-C csatlakozós kábel jár.

Egy másik videón azt lehet megtekinteni, ahogyan szétszerelik a Samsung Galaxy A52-t. Szemügyre vehetjük az okostelefon fontosabb komponenseit, mint például a 6,5 hüvelykes Infinity-O Super AMOLED képernyőt, a 4500 mAh kapacitású akkumulátort, valamint a kamerákat.

Ha esetleg mindez nem volna elég, és szórakoztatnád magadat, akkor íme néhány további reklám, amelyek a képernyőt, a kamerákat, illetve az üzemidőt veszik górcső alá az új Galaxy A mobilok kapcsán, de szó esik majd az IP67 minősítésről is. A rövidfilmek megtekintésekor nem hátrányos az angol nyelvismeret, de sok esetben a látvány magáért beszél.

Forrás: Samsung via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid