Lesz olcsóbb OnePlus 9 modell, de van egy rossz hírünk róla

0

Pár napon belül debütál a OnePlus 9 széria, amire nem csupán a rajongók, de a szakma is kíváncsi. A cég a korábbi szóbeszédek alapján nem csupán két vérbeli zászlóshajót, hanem egy megfizethetőbb variánst is be fog mutatni március 23-án, amit korábban jobb híján illettünk már OnePlus 9 Lite és 9E néven is. Most végre kiderült a telefon hivatalos neve, ami örömteli, de a kínai cég vezetője egyben lelombozó hírekkel is szolgált.

Az új infók teljesen hivatalosak, személyesen Pete Lau-tól, a vállalat vezérigazgatójától származnak, tehát spekulációnak ezúttal helye nincs. Az olcsóbb OnePlus 9 variánst OnePlus 9R 5G néven fogják majd forgalmazni, és valóban meg fog érkezni az alap és a Pro verzió társaságában. Egy indiai híroldalnak nyilatkozva a gyártó első embere kijelentette, hogy a készülék kizárólag Indiában kerül majd a boltok polcaira, a mobil egy exkluzív ajánlat lesz az ottani vásárlók számára.

Amellett, hogy megerősítette a készülék nevét, arról is beszélt, hogy a vételára kedvező lesz, de mégis egy prémium kategóriás telefonnak fog számítani. Az interjú szövegéből az is kiderül, hogy a OnePlus 9R 5G ugyanúgy magasabb képfrissítési rátát kap, mint társai, az ígéret értelmében a képernyő kiváló látványt biztosít, ráadásul a telefon esetében fókuszban lesznek majd a mobilos játékok is. A készüléket egyaránt szánják a hétköznapi és a gamer felhasználók számára.

Pete Lau a News 18-nak adott interjúban azt is hangsúlyozta, mennyire szeretnék elterjeszteni okosotthon rendszerüket az indiai piacon, ami egyébként mindig is kiemelt fontosságú volt a kínai gyártó számára. Ami pedig a OnePlus 9R 5G-t illeti, pontosabb hardveres részleteket egyelőre nem fedtek fel, ami érthető, hiszen hamarosan itt a bemutatója. Kár, hogy nem lesz Indián kívül kapható a megfizethető OnePlus 9 modell, valószínűleg sokan érdeklődtek volna egy ilyen készülék iránt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid