Kiderült mekkora aksit kaphatnak a Huawei P20 modellek

0

Friss infók érkeztek a Huawei P20 sorozatról, kiderült például az akkumulátorok pontos mérete, de más érdekesség is.

Az XDA Developers fórumon bukkant fel pár friss információ az új csúcsmobilokról. Ezek alapján a Huawei P20-ban egy 3200 mAh-s aksi lesz, a Huawei P20 Plus pedig egy 4000 mAh-s telepet kaphat, akárcsak a Mate 10 Pro, ami egyébként igen jól teljesít üzemidő terén. Mindkét új mobil a Kirin 970 lapkával érkezik, ami nem csak erős, de energiatakarékos is, tehát minden bizonnyal egész sokáig bírják majd a friss készülékek egy töltéssel. Mindeközben például a Samsung marad a 3000-es és 3500-as telepeknél a Galaxy S9 modellek esetében.

Kiderült továbbá, hogy a Huawei egy Always On funkcióval készül, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen OLED kijelzővel jöhetnek az újdonságok. Így folyamatosan mutathatják majd az időt és az értesítéseket minimális fogyasztás mellett.

Szó esett még különleges előlapi kameráról, ami képes lesz 3D-s arcfelismerésre, és egyfajta Animoji funkciót is kaphatnak a P20 mobilok. De nem csak ezekben hasonlítanak majd az iPhone X-re, ugyanis már szinte biztos, hogy kivágott kijelzővel érkezik a P20, a P20 Plus, de még az olcsóbb P20 Lite is.

A tripla kameráról ezúttal nem esett szó, de minden bizonnyal a P20 és a P20 Plus is ilyen megoldással jön, és a harmadik szenzor valószínűleg optikai zoomra lesz képes.

Via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid