Kiderült, mennyibe kerülhetnek az új Samsung Galaxy Watch 4 órák

0

Az elmúlt időszakban nem volt hiányunk Samsung témájú szivárogtatásokban, hiszen renderelt képeken pózoltak a hajlítható kijelzős Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 modellek, láthattuk mindkét Galaxy Watch 4 órát, és még számos egyebet. Az utóbbiakkal foglalkoznánk újfent, mert a MySmartPrice jóvoltából most kiderültek az okosórák lehetséges árai. Spoilerveszély: nem lesznek olcsók.

A Samsung Galaxy Watch 2 Active utódjaként számon tartott és eddig Galaxy Watch 4 Active néven emlegetett sportos készülék a végén szimplán csak mint Galaxy Watch 4 kerülhet majd a boltok polcaira, legalábbis ez derült ki a legfrissebb értesülésekből. A készülék ára állítólag így fog alakulni: a 40 mm-es változatért 350 és 370 euró (~123 és 130 ezer Ft), míg a 44 mm-es kiadásért 380 és 400 euró (~133 és 140 ezer Ft) közötti összeget kell majd leszurkolni.

Anno a Samsung Galaxy Watch 2 Active 279 eurós (~ 98 ezer Ft) áron került a boltok polcaira, amikor 2019 augusztusában megérkezett. Az öröm az ürömben az, hogy az új készülék még így is olcsóbb lesz, mint az Apple Watch Series 6, ami az öreg kontinensen 429 euróról indul. A Galaxy Watch 4 elvileg négyféle színben lesz kapható, kérhetjük majd arany, zöld, ezüst és fekete árnyalatban is.

Amennyiben valamivel elegánsabb, tradicionális kialakítású okosórára vágysz, akkor a Samsung Galaxy Watch 4 Classic lesz számodra a jó választás. Az csinosabb dizájnnak azonban meg fogják kérni az árát.

A 42 mm-es verzió vételára valahol 470 és 500 euró (~165 és 175 ezer Ft) között alakulhat, ám ha a 46 mm-es kiadást választod, kénytelen leszel félretenni egy nagyjából 500 és 530 euró (~175 és 186 ezer Ft) közötti összeget. Állítólag lesz egy 44 mm-es verzió is, de ennek az áráról nem beszélnek még a szivárogtatók sem. A Samsung Galaxy Watch 4 Classic várhatóan fekete, fehér és ezüst színekben lesz majd beszerezhető.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid