Kiderült, mikor debütál az Asus Zenfone 9

0

Nemrégiben kiszivárgott egy termékvideó, amelyben a főszerepet az Asus Zenfone 9 kapta, ami egyike lesz az idei rendkívül kevés, kompakt méretű Android operációs rendszert futtató zászlóshajónak. Sejtettük már akkor is, hogy ha ilyen tartalmak kerülnek ki az internetre, akkor a bemutató sem lehet már túl messze, és nem tévedtünk, mert az okostelefon leleplezésére még ebben a hónapban sor kerül, és már a pontos dátum is megvan.

Az Asus Zenfone 9 július 28-án mutatkozik be, és ezt nem holmi pletykából, hanem a gyártó hivatalos bejelentéséből tudjuk. A készüléket szimultán módon, több helyszínen és több rendezvény keretein belül is be fogják mutatni a nagyérdeműnek, New York, Berlin és Tajpej is otthont ad majd egy ilyen eseménynek. A premiert közvetíteni fogják a YouTube-on és más streaming felületeken keresztül.

A bemutató dátumának publikálásán kívül az Asus nem árult el semmit a Zenfone 9 kapcsán, elénk tárta annak előlapját, de a jellemzőket illetően néma maradt. A tajvani cég valószínűleg nem akarja ellőni az összes puskaport a hivatalos premier előtt, de annak a bizonyos kiszivárgott termékvideónak köszönhetően már ismerünk jó néhányat a várható specifikációk közül.

Az Asus Zenfone 9 belsejében a számításokat egyáltalán nem meglepő módon Snapdragon 8+ Gen 1 fogja végezni, mégpedig egy 5,9 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED megjelenítő takarásában. A mobil hátoldalán az elsődleges képrögzítő egység egy Sony IMX766 érzékelővel felszerelt 50 megapixeles konstrukció lesz, az energiaellátás feladatát pedig egy 4300 mAh kapacitású akkumulátor végzi. Ez még nyilván messze nem a jellemzők teljes listája, de valószínűleg a bemutató előtt még fogunk hallani a készülékről, és annak várható specifikációiról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid