Jövő héten debütál a Honor 60 széria, érkezett egy hivatalos kép is

0

Abban, hogy a Honor ismét elinduljon a nagyság felé vezető úton, hatalmas szerepe volt a Honor 50 készülékeknek, amelyek idén júniusban jelentek meg. A folytatás pedig még az idén debütálni fog, mégpedig egészen pontosan december elsején – derült ki egy a nemrégiben közzétett csináló videóból, amihez nem sokkal később egy kép is érkezett.

Az előzetes értesülések alapján három készülék debütálására számítunk, az alapmodell mellett lesz egy Pro, valamint egy SE variáns. A Honor 60 Pro lesz mindhárom közül a legérdekesebb, az okostelefon meghajtásáról egy Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlet fog gondoskodni, az energiaellátás feladatát pedig egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorral bízza a gyártó, ami támogatni fogja a 100 wattos, vagy esetleg még ennél is gyorsabb töltőket.

Korábbi tanúsítványi dokumentumok alapján úgy tudjuk, hogy a Honor 60-nak, vagyis az alapmodellnek sem kell szégyenkeznie, mert a feltételezések szerint kompatibilis lesz a 66 wattos gyorstöltőkkel. Amennyiben tetszett a Honor 50 modellek duál gyűrűs kamerakialakítása, örülhetsz, mert megtartják ezt az elrendezést az új generáció esetében is. Íme az egyik Honor 60 kiadás:

Nyilván valódi konkrétumokkal nem tudunk szolgálni, mert a gyártó újabban meglepően hatékonyan őrzi titkait, így ha a készülékek teljes és részletes ismertetésére vágysz, nagy valószínűséggel kénytelen leszel megvárni a jövő héten tartandó bemutatót.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid