Még ebben a hónapban debütál a Honor következő zászlóshajója

0
A Honor megerősítette következő zászlóshajó készülékének érkezését, amelyre november 23-án kerül sor, egy külön a mobilnak dedikált bemutatón. Az okostelefont nem nevezték meg, de nagy valószínűséggel a Magic 5-ről lehet szó.
“A HONOR örömmel tartja meg november 23-án, magyar idő szerint reggel 7:30-kor legújabb online is követhető termékbejelentő eseményét Kínában, amit követően legújabb csúcskészüléke hivatalosan is kapható lesz a kínai piacon.” – áll a gyártó közleményében.
A Honor Magic 5 várhatóan Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel jelenik majd meg, a kérdéses chipset leleplezését jövő héten tartják, a Qualcomm éves konferenciáján. A Magic 5 ha nem is feltétlenül az első, de az egyik első készülék lehet a csúcskategóriás lapkakészlettel felszerelve.

Honor Magic 4

Az okostelefon kapcsán még azt is beszélik, hogy 6,8 hüvelykes, PWM fényerőszabályozást támogató OLED megjelenítővel lesz felszerelve, a hátoldalán pedig 50 megapixeles elsődleges képrögzítő foglalhat helyet, amelynek vezérlését egy mesterséges intelligenciával kiegészített ISP-modul végzi majd. A telefon belsejében lévő akkumulátor tölthető lesz 100 wattos vezetékes, valamint 50 wattos vezeték nélküli töltőkkel is.
A szóbeszédek szerint a mobil külső borítása megfelel majd az IP68 szabvány követelményeinek, illetve már gyárilag Android 13 alapokon nyugvó MagicOS operációs rendszert fog futtatni. November 23-a már nincs olyan túlságosan messze, így valószínűleg fogunk még hallani a Honor Magic 5 kapcsán érdekességeket, hivatalos és nem hivatalos forrásokból egyaránt.
Forrás: GSMArena
Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid