Ismét feltűnt a színen a Samsung Galaxy A14

0

Nyilván a legtöbb telefonrajongót inkább a felsőkategóriás mobilok hozzák lázba, de a Samsung az alacsonyabb árkategóriákban is igyekszik a lehető legnagyobb választékkal jelen lenni. A vékonyabb pénztárcájú és/vagy szerényebb igényű felhasználói réteget igyekszik megcélozni a közelgő Galaxy A14 5G, amelynek most kiszivárgott néhány jellemzője.

A Galaxy Club valahogy kiderítette a Galaxy A14 5G néhány kulcsfontosságú jellemzőjét. A belépőszintű okostelefon – amely a tavalyi Galaxy A13 5G utódja – 50 megapixeles elsődleges kamerával lesz felvértezve. A mobil burkolata alatt állítólag 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd a hardveres összetevők energiaellátását.

Ezek a specifikációk egyébként ismerősek lehetnek, mivel megegyeznek a Galaxy A13 és az A13 5G jellemzőivel, ugyanakkor a Samsung Galaxy A14 5G nem 5, hanem 13 megapixeles előlapi kamerával lesz felszerelve, ami azért mindenképpen előrelépés.

Október elején kerültek napvilágra renderelt képek az okostelefonnal a főszerepben, ezeken a már jól ismert dizájnt láthattuk visszaköszönni. Akkor azt is megtudtuk, hogy a mobil 6,8 hüvelykes TFT LCD megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen Full HD+ felbontásban tündökölnek majd a tartalmak.

A friss értesülések szerint a Samsung Galaxy A14 5G még idén megjelenik, és egy megközelítőleg 230 eurós (~93.000 Ft) árcédulával kerül majd a boltok polcaira. A szintén idénre tervezett 4G modemmel szerelt változatról nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid