Érkezik a Realme Pad Mini, az iPad Mini kihívója

0

Az Oppo agresszíven terjeszkedő almárkája, a Realme egy iPad Mini kihívóval készül, a táblagép a Realme Pad Mini névre fog hallgatni, így aztán még csak véka alá sem rejtették, hogy mely termék az első számú vetélytárs. Eddig nem lehetett pontosan tudni, hogy a tablet mikor debütál, ám végre kiderült a dátum, akárcsak a táblagép főbb jellemzői.

A Realme Pad Mini elsőként a Fülöp-szigeteken kerül majd forgalomba, április 4-én. Ám napokkal a jeles dátum előtt felkerült a Lazada weboldalára, promóciós képekkel és a fontosabb jellemzőkkel egyetemben. A táblagép megjelenítője LCD technológiára épül és 8,7 hüvelykes lesz, amelynek takarásában Unisoc T616 lapkakészlet teljesít szolgálatot.

Az alkalmazott processzor ismeretében kijelenthető, hogy bár külsejében valóban hasonló az Apple tabletjéhez, az iPad Mini és a Pad Mini egyáltalán nem azonos ligában játszanak. Ugyanakkor nyugodtan tekinthetünk a Realme gépére úgy, mint egy olcsóbb alternatívára.

A tablet burkolata alatt 6400 mAh kapacitású akkumulátor található, amelyet akár 18 wattos töltőkkel is táplálhatunk. A Lazada összesítése szerint a készülék Android 11 operációs rendszerrel debütál, mi azért reméljük, hogy a Pad Mini megkapja a 12-es verziót is, akárcsak nagyobb testvére. A Realme Pad Mini ára egyelőre nem ismert, de mivel a méretesebb képernyővel szerelt verzió 300 dollár alatti áron került forgalomba, a Mini valószínűleg még ennél is olcsóbb lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid