Remek áron kínálják a Tronsmart Bang party hangszórót

0

Március elején mutatta be a Tronsmart legújabb hangszóróját, amely egy kisebb piaci rést próbál lefedni. A kül- és beltéren egyaránt használhatóhordozható Bluetooth-hangszóró komoly zenei teljesítményt, egyedi RGB LED-es világítást, powerbank funkciót és számos egyéb extrát kínál kiemelkedően jó áron.

Közeleg a jó idő, a nyár, egyre többen keresnek olyan party hangszórót, amellyel lehet normális bulit csinálni kül- és beltéren egyaránt. Az IPX6 védelemmel ellátott, 361 x 183,4 x 150,3 milliméteres méretekkel és 3080 grammos tömeggel rendelkező Tronsmart Bang bárhol képes instant házibuli hangulatot teremteni.

A formatervezett, hordozófüllel ellátott testben 2-2 magas és mélysugárzó, valamint két passzív radiátor állítja elő a 60W-os zenei teljesítményt. A hangminőségről a Tronsmart által egyedileg szabadalmaztatott SoundPulse technológia gondoskodik.

Az eszköz Bluetooth 5.0-t használ, de elég csak a NFC képes mobilunkat a közelébe helyezni, és máris felépül a kapcsolat.

Akár 99 további hangszórót is csatlakoztathatunk a fő hangszóróhoz, természetesen vezeték nélkül a TuneConn technológiával.

Telefonos alkalmazáson keresztül nyolc EQ-beállítást és egyedi, olyan RGB LED-es világítást állíthatunk be, amely akár a zenével is képes szinkronban maradni. Ez beltéren igencsak feldobja a buli hangulatát.

A strandon sem kell aggódnunk a Tronsmart Bang használata közben.

Egy töltéssel, 50%-os hangerőn 15 órányi folyamatos zenelejátszás kivitelezhető. A beépített, 10 800 mAh kapacitású akkumulátorról powerbank módban bármilyen külső eszköz feltölthető.

A Tronsmart Bang most korlátozott darabszámban, a 6OUCDQDP kuponkóddal 95,99 dollárért, azaz 34 ezer forintért megvásárolható.

A termék EU raktárból érkezik, a rendelést követően 3-5 napon belül, nincs VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van!

A Geekbuying szórakoztató elektronikai mega vásárján is érdemes körbenézni, egészen jó ajánlatokkal találkozhatunk!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Kastély Béla

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

NapiDroid