Kiderült, mikor érkezik a Redmi K30

0

Az idén májusban bemutatott Redmi K20 széria, illetve a készülékek globális verziói hatalmas sikerek lettek, és a Xiaomi alá tartozó brand nem meglepő módon már jó ideje keményen dolgozik a folytatáson. Végre hivatalosan is bejelentették, mikor mutatják be a Redmi K30-at, ami többek között 5G modemmel, valamint duál punch hole kamerával nyűgözhet le bennünket.

A bejelentés nem akárkitől, hanem a Redmi elnökétől, Lu Weibingtől származik, aki most tudatta a rajongókkal, hogy a régóta várt készülék december 10-én érkezik. A Weibóra – amit szokás Kína Twitterének is nevezni – még egy kedvcsináló plakát is kikerült a rangos úriember jóvoltából. A Redmi K30 duál 5G támogatással fog debütálni, elsőként a márka készülékei között. A kiposztolt plakáton jól látható, hogy az okostelefon megjelenítőjét rendkívül vékony keret veszi körbe, és a jobb felső sarokban egy ovális bevágás rejti majd a duál szenzoros előlapi kamerát. Utóbbit szintén elsőként alkalmazzák Redmi mobilon, szóval a telefon többszörösen is pionírnak mondható.

Egyelőre nem sokat deríthettünk ki a Redmi K30 hardveres jellemzőiről, de azért akad néhány figyelemreméltó szóbeszéd. Az egyik szerint Qualcomm Snapdragon 7xx szériás lapkakészlet végzi majd a számításokat a készülék belsejében, más pletykák azt állítják a megjelenítő sem lesz utolsó, ugyanis 120 Hz-es képfrissítési rátával fog birni. Korábbi tanúsítványi dokumentumokból kiderült, a Redmi K30 támogatni fogja a 30W-os gyorstöltést. Vélhetően ahogy közeledik a bemutató dátuma, egyre többet fogunk megtudni a készülékről, illetve annak esetleges Pro variánsáról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid