Tomtop akciók: retró konzol, 3D nyomtató, egy menő távirányítós autó és más kütyük

0

tomtBár már elmúlt a szinglik világnapja, a novemberi akciók még tartanak, így példának okáért a TomTop webáruházában is rengeteg termék kapható kedvezményes áron. Ha netán mostanában szeretnél vásárolni háromdimenziós nyomtatót, retró konzolt vagy vezeték nélküli fülhallgatót, akkor érdemes átnézni az alábbi kínálatot.

Creality 3D Ender-3 3D nyomtató

Manapság már valószínűleg egyre kevesebben vannak azok, akiknek fogalma sincs arról, mit lehet kezdeni egy háromdimenziós nyomtatóval, de a későn kelők kedvéért eláruljuk, ezek az eszközök műanyag tárgyakat, idomokat készítenek, így szinte bármi létrehozható velük. A készülék segítségével pótolható mondjuk egy elveszett figura a társasjátékból, egy törött alkatrész valamilyen műszaki cikkből, de tudomásunk szerint a cosplay őrültek is egyre gyakrabban folyamodnak hasonló gépekhez, hiszen a legtöbb jelmezötlet nem megvalósítható a boltok kínálatában lévő hozzávalókkal.

Akárhogy is, a Creality Ender-3 egy remek középkategóriás készüléknek számít, mely képes 220 x 220 x 250 mm-es idomokat nyomtatni, akár 180 mm/másodperc sebességgel, már amennyiben szükséges. Az eszköz tökéletesen működőképes akkor is, ha nincs hozzá csatlakoztatva semmilyen számítógép, ilyenkor csupán egy memóriakártya szükséges, ami tartalmazza a nyomtatási tervet. Áramkimaradás esetén a gép pontosan ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta, így nem kell attól félni, hogy az értékes töltőanyag netán pocsékba menne. A Creality Ender-3 most mindössze 154,99 dolláros áron rendelhető, ráadásul európai raktárból érkezik, így a szállítás gyors lesz, és nem terheli majd semmilyen extra költség. További műszaki információk és megrendelés ezen a linken!

Távirányítós autó

Nehéz az objektív termékajánlás akkor, amikor egy ennyire vagány távirányítós autóról van szó. Szó szerint megidézi a gyerekkort, amikor valószínűleg komplett ketrecharc bajnokságot rendeztünk volna azért, hogy eldöntsük, ki játszhat ezzel a géppel, de szerencsére ma már az ilyesmi még azok számára is könnyedén beszerezhető, akiket nem vet fel a tendereken szerzett vagyon. Az aprócska szerkezet képes akár 20 km/óra sebességgel száguldani, és akár 40 percen keresztül is mehet a móka egyetlen feltöltéssel. A készülék irányítása 2,4 GHz-es rádiófrekvencián keresztül történik, mégpedig gesztusvezérléssel, melyet egy óraszerű, nagyon vagány kontroller tesz lehetővé. Robotokat uraló nagyúrnak fogod érezni magad, ezt garantáljuk. A távirányítású autó akár száz méter távolságra is eltávolodhat a felhasználótól, és ugyanúgy simán irányítható marad. A szerkezet kiváló lehet karácsonyi ajándéknak, már 6 éves kor felett ajánlható, csak aztán nehogy az anyuka vagy az apuka legyen az, aki többet játszik vele a gyerek helyett! A TomTop által kínált távirányítós autó mindössze nettó 46,99 dollárba kerül. További részletek és a megrendelés lehetőségei erre a linkre kattintva tekinthetőek meg!

RG350 retró konzol

Na itt van megint egy termék, aminek leginkább a gyerek fog örülni, de újfent könnyen előfordulhat, hogy a szülő számára is kellemes perceket szerez. Az RG350 retró konzol a Nintendo Switch-hez hasonlóan egyszerre képes kézi játékkonzolként, valamint a televízióra rákötve a teljes családot szórakoztató masinaként működni. A készülék szoftvere teljesen nyílt és személyre szabható, akár 30 különböző szimulátorral, ezeket lehet élvezni a készülék saját 3,5 colos kijelzőjén, vagy az AV csatlakozót felhasználva a televízión is. Az újabb tévékhez érdemesebb inkább a HDMI portot használni, ugyanis ilyennel is felszerelték a gépet. A gép kézikonzolként képes akár hat órán keresztül is üzemelni a beépített 2500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően. Az RG350 retró konzol most nettó 69 dolláros áron rendelhető meg, használjátok az RSF1996 kupont a vételár mérséklésére. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi QCY T5 Bluetooth fülhallgató

Ázsiai webáruházban nem nagyon van olyan promóció, amiben ne lenne legalább egy Xiaomi márkájú termék. Ezúttal egy kiváló minőségű vezeték nélküli fülhallgatóra szeretnénk felhívni a figyelmet, ami mondhatni filléres áron a Tiétek lehet. A Xiaomi QCY T5 egy in-ear kialakítású, tehát hallójáratba illeszkedő fülhallgató, amely támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, ezáltal jóval stabilabb vételt, valamint energiatakarékos működést garantál. A Xiaomi fülhallgatója kiváló társad lehet akkor is, ha mondjuk edzeni mész, a zavartalan működésről az IPX4 vízállósági minősítés gondolkodik. A készülék mellé jár egy töltésre is alkalmas bölcső, így egyszerre oldódik meg a tárolás és az üzemidő növelésének kérdése. Alapesetben a Xiaomi QCY T5 4-5 órán át képes működni egyetlen feltöltéssel, a töltődokkoló pedig nagyjából 4 alkalommal képes extra kakaót kölcsönözni a füleseknek. A Xiaomi QCY T5 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 28,99 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, és az alacsony összeg miatt egész biztosan nem vámolják meg. További részletek és megrendelés ezen a linken!

FIIDO D2S elektromos kerékpár

Sokak szerint az elektromos járműveké a jövő, ez talán valamelyest vitatható, az viszont nem, hogy egy ilyen szerkezettel a birtokunkban elkerülhető a zajos, füstös tömegközlekedés, és a magunk urai lehetünk a városon belüli, vagy két település közti ingázás közben. A FIIDO D2S elektromos kerékpár most 504,93 dollárba kerül, és mivel európai raktárból érkezik, nem kell hosszú heteket várni a rendelés teljesítésére, és nem fognak extra sápokkal sem sújtani benneteket. A villanyhajtású bicikli részletes ismertetője, valamint a megrendelés lehetőségei ezen a linken tekinthetőek meg!

A vámolásról és a vámmentes rendelési módokról itt olvashatsz bővebben. 

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid