12 GB RAM-mal és Exynos 990-nel bukkant fel a Samsung Galaxy S11

0

A Galaxy S11 és az S11e dizájnja nemrég szivárgott ki, most pedig a hardverről alkothatunk némi elképzelést, ugyanis az egyik népszerű tesztprogram adatbázisában tűnt fel a Samsung új csúcsmodellje.

Valaki lefuttatta a Geekbench nevű tesztprogramot a Galaxy S11 egyik verzióján, ami SM-G986B modellszámon fut. A készüléken már Android 10 rendszer volt, hardveres téren pedig Exynos 990 processzorral és 12 GB RAM-mal szerelték fel. Az adatlapon egyébként Exynos 9830 olvasható, de a két lapka egy és ugyanaz, csupán egy névváltás történt, ugyanis nemrég Exynos 990 néven mutatkozott be az új Samsung csúcslapka, a korábbi jelölés pedig megmaradt belső kódnévnek.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy az új Geekbench verzió másként pontoz, így ez eredményeket nem lehet összehasonlítani a régebbiekkel.

A Galaxy S11 modellek legnagyobb újításai egyébként nem a processzor terén várhatók. Az egyik legfontosabb fejlesztés a 120 Hz-es kijelző lehet, ami sokkal folyamatosabb képet eredményez majd, ezen kívül a kamarák is kapnak egy igen jelentős ráncfelvarrást, ami már a dizájnban is megmutatkozik. Az új hátlapi elrendezés mellett számítunk egy 108 MP-es főszenzorra és egy 5x-ös optikai zoomra képes periszkópos kamerára, de ez csak a jéghegy csúcsa, lesznek még érdekes újítások.

Via GoAndroid

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid