Hamarosan indulhat a Samsung Galaxy S9 gyártása

0

A Samsung Galaxy S8 mobilok minden tekintetben sikeresnek tekinthetőek, és az idei év meghatározó csúcskategóriás okostelefonjaivá váltak. A dél-koreai cég persze nem ücsörög a babérjain, már a folytatáson dolgozik, és a legfrissebb értesülések értelmében hamarosan megindulhat a Galaxy S9 mobilok tömeggyártása.

A következő Samsung zászlóshajó egyes pletykák szerint már jövő januárban megérkezhet, a forgalmazás pedig februárban kezdődhet. Az általában megbízható forrásnak tartott @IceUniverse nevű szivárogtató a Weibo oldalán pedig közzétette, hogy a mobilok gyártása még idén decemberben megindulhat, pontosan azért, hogy meg tudjanak felelni a korábbi határidőnek. Idén egyébként márciusban mutatták be a Galaxy S8-at, az értékesítése pedig áprilisban kezdődött.

Amint a gyártás megindul, a dél-koreai gigász ráteszi a kezét az összes Qualcomm Snapdragon 845 lapkára, amelyeket az amerikai piacra szánt változatok belsejébe szerel majd, míg az európai – és más egyéb régióbeli – verziókba a saját fejlesztésű Exynos 9810 csipek kerülnek.

A Samsung Galaxy S9 modellek valószínűleg ugyanakkora kijelzővel fognak rendelkezni, mint az elődök, ugyanakkor bizonyos spekulációk szerint felső, esetleg alsó kivágások lehetnek a képernyőn. Ezek a feltételezések szabadalmi dokumentumokon alapulnak, de azért ne vegyük őket készpénznek. A legvalószínűbb, hogy valahogy így festenek majd az újdonságok:

Az említett szivárogtató egy korábbi posztja szerint a Galaxy S9 megtartja a 3.5 mm-es aljzatot, illetve duál kamerát fog kapni, ami nem meglepő annak fényében, hogy a Galaxy Note 8 már adaptálta ezt a technológiát.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid