Kiderült mikor jön Európába a Samsung Gear S3 okosóra

1

A Samsung a berlini IFA kiállítás keretein belül mutatta be a Gear S3 okosórát, illetve annak variánsait, ám eddig nem sok részletet fedett fel arról, hogy mikor kerül a boltok polcaira. Bár az árral kapcsolatban csak egy kevésbé konkrét jelentés áll rendelkezésre, azt legalább már tudjuk, mikor érkezik Európába az újdonság. 

Az okosóra nagyobb és jobb lett elődjéhez képest, jellemzőinek ecsetelését már korábban megtettem, így ezzel most nem húznám az időt, egyből a lényegre térnék! Szóval ami az árat illeti, eddig úgy tudjuk, hogy a viselhető ketyere 399 euróba fog kerülni, ám a bennfentes, aki ezt közzétette, elfelejtette említeni, melyik modell is lesz a kettő közül. Bár az árakat illetően még nincs hivatalos közlemény, azt legalább már pontosan lehet tudni, mikor is érkezik az apróság.

gear s3

A jeles dátum november 4-e, a hír forrása pedig a vállalat holland részlege, vagyis jobban mondva annak Twitter oldala. Természetesen az időpont a világ többi részén ettől eltérhet, és az öreg kontinens országai sem valószínű, hogy egyazon napon férnek majd hozzá a Samsung okosórájához. Ti terveztek beruházni egy ilyen szerkezetre?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid