Olcsó lesz a Redmi első gamer mobilja, és megvannak a főbb jellemzői is

0

Ha emlékeztek, nem olyan régen a Xiaomi alatt szolgáló és házakban is okkal népszerű Redmi márka egy gamer okostelefon érkezésére hívta fel a figyelmet. A brand eddig sosem dobott piacra célirányosan játékokra fókuszáló mobilt, a készülék debütálása tehát egy mérföldkő lesz, és most kiderültek a fontosabb jellemzői, illetve a várható ára is.

Pontos premier dátumot még nem kaptunk a Redmi részéről, de egy új kedvcsináló plakátot tettek közzé, amely szerint a mobil érkezésére még április hónap vége előtt számíthatunk. Azt is bejelentették, hogy partneri kapcsolatra lépnek a Call Of Duty Mobile fejlesztőivel. De mégis milyen telefonra számíthatunk?

A legfrissebb hírek szerint a mobilban egy MediaTek Dimensity 1200 lapkakészlet dolgozik majd, ami közel csúcskategóriás teljesítményre képes, viszont ehhez képest igen kedvező árat kap. A kijelző lapos lesz, és egy 144 Hz-es E4 AMOLED panelre számítunk. A készüléket állítólag fizikai ravaszgombokkal is felszerelik, ezek az oldalsó keretre kerülnek.

Hogy a CoD mérkőzéseknek ne legyen akadálya az energiahiány, a telefon burkolata alá egy 5000 mAh kapacitású akkumulátort préselnek majd, ami támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést. A mobil Redmi hagyomány szerint nem lesz vészesen drága, 310 dollár körüli áron nyithat Kínában, ami átszámolva durván 93 ezer Ft. Az persze még kérdéses, hogy Európában is kapható lesz-e, de ha igen, akkor itt valószínűleg valamivel többet kérnek majd érte.

Ezt is nézd meg, friss válogatás:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid