Kiderült, mikor jön a Xiaomi Mi 8X/Mi 8 Youth, és képek is vannak róla

0

Már egy ideje kongatjuk a harangját egy új Xiaomi Mi 8 modell érkezésének, pletykák és kiszivárgott értesülések jelzik közeledtét. Most kiderült, mikor tartják a hivatalos bemutatót, amikor is végre teljes pompájában megismerkedhetünk az M1808D2TE modellszámot viselő okostelefonnal. A készülék a polcokra Xiaomi Mi 8 Youth, Mi 8X, vagy talán valamilyen teljesen váratlan néven kerülhet.

A kínai vállalat zászlóshajójának legfrissebb verziója szeptember 19-én lelepleződik le a nagyérdemű előtt, mégpedig egy csengtui rendezvényen. Az értesülés teljesen hivatalos, a Xiaomi már kiküldte a meghívókat a jeles napra. Amennyire tudjuk, a kérdéses okostelefon megjelenítője 6.26 colos lesz Full HD+ felbontással, míg a képernyő takarásában Qualcomm Snapdragon 710 chipset pöröghet. A hátlapon a modern időknek megfelelően duál kamerakészlet található, melynek elsődleges érzékelője 12 megapixeles, ehhez képest a frontoldali szenzor 24 megapixeles lehet. Utóbbit a kínai telekommunikációs hivatal korábban már listázta.

A meghívóhoz csatolt kép

Kiszivárgott képek:

A mobil valahol félúton lesz az alap Mi 8 és a Mi 8 SE között. A pontos részleteknek persze nyilván csak a hivatalos bemutató után önthetünk, de szerencsére már nem kell sokat várnunk. Jövő héten együtt örülhetünk egy vadonatúj Xiaomi okostelefonnak, ami talán mutat néhány újdonságot a kínai cég rajongóinak. Te közéjük tartozol?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid