Képeken és videókon a Google új, Android 10-es csúcsmobiljai!

0

Hamarosan eljön az ideje a Google Pixel 4 mobilok bemutatójának, de eddig nem tudtunk semmi biztosat a jeles dátumról. Most a népszerű szivárogtatónak, Evan Blassnek köszönhetően végre ez sem titok már, és tekintve a korábbi megbízhatónak bizonyult értesüléseit, valószínűleg jó a tippje. A készülékek leleplezésének napján túl más egyéb infók is kijutottak a kibertérbe, vannak már képek és videók az újdonságokról, és a specifikációk nagy része is ismert.

Ha @evleaks forrásai nem tévednek a Google Pixel 4 telefonok bemutatójára október 15-én kerülhet sor. Az Evan által megosztott kép forrása valószínűleg egy kijelzővédő gyártó cég lehet, és ezúttal is jól láthatóak a megjelenítő körüli vékony keret oldalt és alul, illetve a vastagabb felső káva. A másik fotón egy Google Pixel 4 XL látható, miközben különböző szoftver és hardverinfó alkalmazásokat futtat.

Jól kivehető, hogy a telefon belsejében nem Qualcomm Snapdragon 855+, hanem csak a sima verzió fog szolgálatot teljesíteni, egy 6,23 colos képernyő takarásában, ami némileg kisebb, mint a korábban pletykált 6,3 hüvelykes méret. A kijelző felbontása 3040 x 1440 képpont lesz az itt szereplő adatok alapján, de erről már lehetett hallani. A szóbeszéd szerint a Google Pixel 4 és az XL variáns is olyan képernyőt kap, aminek 90 Hz-es képfrissítési rátája lesz, a már említett processzor mellett pedig 6 GB RAM dolgozik majd. A telefonok hátoldalán két kamera fog virít, az egyik az elsődleges, a másik pedig telefotó érzékelő lesz.

Íme két részletesebb videó, amelyek jóval a mobil hivatalos bemutatója előtt leleplezik a Pixel 4 XL-t:

A Google Pixel 4 XL energiaellátását egy 3700 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik szavatolni, miközben az 5,7 colos alapmodell burkolata alá 2800 mAh-s telep kerülhet. Természetesen mindkét okostelefon Android 10 operációs rendszert futtat majd az első bekapcsolástól kezdve. Ja és ha netán érdekelne, miért a vastagabb felső káva, akkor megsúgjuk, hogy ott egy arcfelismerő rendszer foglal helyet, ami hasonló ahhoz, amilyet az Apple használ, a Soli szenzorai pedig képesek lesznek a különböző érzelmeket is monitorozni.

Frissítés: újabb videó került ki, ebben a Pixel 4 XL és a Note 10+ kameráját hasonlítják össze:

Neked hogy tetszenek a Google új mobiljai az eddigiek alapján?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid