Régóta várt hasznos funkcióval debütált a Chrome új verziója

0

Megjelent a Chrome böngésző legújabb, 77-es verziója, amely számos hibajavítás és kisebb fejlesztés mellett egy igen hasznos funkciót kapott, amelyről nem is értjük, hogy eddig miért nem volt elérhető.

A Chrome 77-es verziójában megjelent a link megosztás egyik új fajtája (Send to your devices), amelynél közvetlenül egy másik saját eszközre tudunk elküldeni egy adott oldalt. Ha például mobilon találsz egy érdekes cikket, de azt inkább asztali gépről vagy laptopról néznéd meg, akkor gyorsan át tudod küldeni a kívánt eszközre, és ez persze visszafelé is működik. Ha asztali böngészőben olvasol valamit, de mobilon folytatnád, akkor nem kell újra kikeresni az adott tartalmat, pár kattintással azonnal át lehet küldeni.

Forrás: AndroidAuthority

Az új Chrome megjelent Androidra, Windowsra, Linuxra, Macre és iOS-re is, de a frissítés szokás szerint szakaszosan történik, nem mindenki egyszerre kapja meg. A hírek szerint a következő hetekben szélesebb körben elérhető lesz az új verzió.

A Chrome 77 egyébként összesen 52 biztonsági javítást tartalmaz az egyéb fejlesztések, és a dizájn minimális változása mellett. Hivatalos changelog még nincs, de az alábbi fontosabb újítások vannak az eddigi beszámolók szerint:

  • Javult a teljesítmény, gyorsabban töltenek be a weboldalak.
  • Stabilabb működés.
  • A már említett oldal megoszlás saját eszközök között.
  • Megújult a letöltési képernyő dizájnja Androidon.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid