Kiderült, mikor mutathatják be a Samsung Galaxy S22 szériát

0

Nagyon régóta szivárognak az információk a Samsung Galaxy S22 sorozat tagjairól, így egy ideje már elég tiszta képet tudunk alkotni arról, hogy mire számíthatunk a dél-koreai gyártó zászlóshajói kapcsán. Az sem újdonság igazából, hogy a mobilokat februárban fogják leleplezni, de eddig nem tudtuk napra pontosan, mikor ütik nyélbe a bejelentést.

A legfrissebb dél-koreai értesülésekben az áll, hogy a Samsung Galaxy S22 triót február 8-án tárják majd a nagyérdemű elé, néhány héttel az idei MWC kezdete előtt. A DDaily munkatársai úgy tudják, hogy a bejelentést követően szinte azonnal megindul az előrendelési fázis, a megjelenés pedig február 24-én lesz, vagyis ekkortól lehet majd ténylegesen is megvásárolni a mobilokat.

Amennyiben ezek az értesülések pontosak, úgy a Samsung hamarosan elkezdi kiküldeni a meghívókat a partnereknek és a sajtó munkatársainak. A Samsung Galaxy S22 sorozat az eddigi hírek alapján három készülékből fog állni, az alapmodell mellett lesz egy Plus és egy Ultra variáns is.

Természetesen a gyártó tudása legjavát az utóbbi révén fogja demonstrálni, amely egyben egyfajta helyettesítése is lesz a korábban elkaszált Galaxy Note szériának. A Samsung Galaxy S22 Ultra az S Pen mellett – aminek saját helye lesz az okostelefon belsejében – 108 megapixeles elsődleges kamerát, piactól függően AMD grafikus gyorsítóval kiegészített Exynos 2200 vagy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkát, és 5000 mAh-s akkumulátort kínálhat majd jövendőbeli tulajdonosa számára.

Persze az alapmodell és a Plus variáns is ott lesz a toppon, prémium jellemzőkkel, csak győzzük kivárni az érkezésüket. Ha szeretnél részletesebben is megismerkedni a Samsung Galaxy S22 sorozattal, akkor érdemes átnyálazni korábbi cikkeinket a hamarosan debütáló zászlóshajókról!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid