Nubia Red Magic 6 széria nemzetközi megjelenés és árak

0

A Nubia Red Magic 6 mobilok nemrégiben debütáltak Kínában, és most végre a globális forgalmazás részleteit is napvilágra hozták a brand munkatársai. Az újdonságok nemzetközi értékesítésének kezdete mellett a mobilok ára is nyilvános lett, és ahhoz képest, hogy milyen felszereltséget kínálnak, egészen baráti áron fogják őket forgalmazni.

A Nubia Red Magic 6 valamint annak Pro variánsa április 9-én kerül majd globális előrendelésbe, viszont csak egyetlen RAM és tárhely opcióban lesznek kaphatók, illetve színek tekintetében sem leszünk nagyon eleresztve, egyetlen árnyalatban juthatunk csak az újdonságokhoz. Amúgy a két verzió szinte teljesen azonos, mindkét okostelefon burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet zakatol, a megjelenítő szintén ugyanaz az óriási 6,8 colos, 165 Hz-es AMOLED panel, minden jellemző egyezik. Ami a Pro és az alap modell között eltérést jelent, az a RAM, az alap változatban 12, a Pro verzióban 16 GB operatív memória szolgál, miközben a háttértár ugyanúgy 128 GB lesz mindkét készülék esetében. Ja igen, a Pro kiadás alumínium, a sima Red Magic 6 pedig üveg hátlappal kerül majd a dobozába, de ezeket leszámítva a két telefon teljesen ugyanolyan.

A kínai cég az árakat sem titkolta el, és ami azt illeti, nagyon korrekt összegért kínálnak felsőkategóriás jellemzőket. Április 9. tehát csak az előrendelés kezdetét jelenti, a kiszállítás 15-től indul.

Nubia Red Magic 6

A Red Magic 6 Bruce Wayne örömére csak feketében lesz kapható, mégpedig 599 eurós áron, ami magyar forintban cirka 220 ezret jelent.

Nubia Red Magic 6 Pro

A Nubia Red Magic 6 Pro pedig ezüst színben kerül forgalomba, mégpedig 699 eurós áron, vagyis olyan 256 ezerért lehet majd birtokba venni. Szerintetek ennyiért jó ajánlat a Nubia Red Magic 6?

Bővebben itt olvashatsz az új mobilokról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid