Kiderült a Motorola RAZR 2019 európai ára

0

A napokkal ezelőtt bemutatott Motorola RAZR 2019 magának követelte a sajtó és az okostelefon-rajongók teljes figyelmét, és nagy valószínűséggel még egy darabig reflektorfényben is marad. A készülék egy lehetséges, és talán jóval életképesebb felhasználási módját jelenti a hajlítható kijelzőknek, mint az eddigi megoldások, ráadásul nagyon erős nosztalgia faktorral rendelkezik, hiszen egy korábban hatalmas sikereket arató kagylómobil újragondolt változata. A mobil amerikai árát már korábban bejelentették, most pedig az is kiderült, hogy Európában mennyibe kerülhet majd.

A telefon sikerességének egyik oka az lehet, hogy jóval kompaktabb méreteket kínál, mint az eddig bemutatott hajlítható okostelefonok. Ugyanakkor nem mindenki elégedett vele maradéktalanul, hiszen mindössze egy Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészletet kínál, meglehetősen kicsi az aksija, az elsődleges képrögzítő egysége pedig egyetlen 16 megapixeles kamerából áll. A fülhallgató kimenet is lemaradt, és ez egy 1500 dolláros készülék, igaz, a konkurensek flexibilis telefonjai ennél jóval drágábbak. A legfrissebb információk szerint a telefon Európában 1680 euróba kerülhet, ami forintosítva nagyjából 545 ezret jelent. Elsőként Svédországban lesz kapható az új RAZR, mégpedig január 24-től, majd később eljut Hollandiába is, ahol egyébként valamivel olcsóbban, 1600 euróért lesz megvásárolható – derül ki a legújabb értesülésekből.

A Motorola RAZR 2019 egyfajta hidat képez a régmúlt népszerű kagylómobiljai és a jövőt idéző hajlítható okostelefonok között, ráadásul kifejezetten kompakt, amire nagy szüksége van a jelenlegi piacnak. A kérdés már csak az, hogy ilyen árazás mellett mennyire lesz sikeres Európában a Motorola üdvöskéje, mikor ennél jóval kevesebbért hardveresen fejlettebb telefonokat is beszerezhet az ember.

Persze ezeket az értesüléseket még sehol nem erősítették meg hivatalosan, de nagyon valószínű, hogy tényleg valahogy így alakul a készülék árazása. Ti vennétek hajlítható Motorola telefont, vagy inkább kihagyjátok a lehetőséget, ha netán Magyarországon is forgalomba kerül a készülék? Írjátok meg kommentben, hogy mit gondoltok az új Motorola RAZR-ről és annak lehetséges áráról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid