Kiderült a Xiaomi Mi 6 modellek várható ára

0

A Xiaomi Mi 6-ról szóló legaktuálisabb pletyka ezúttal a készülék különféle változatait, illetve azok árait tartalmazza. Az alapmodellen kívül egy Xiaomi Mi 6 Plus-ról is említést tesz az értesülés.

Lássuk elsőnek a Xiaomi Mi 6 változatokat: 4 GB RAM 32 GB belső tárhellyel párosítva 268 eurónak megfelelő összegért lehet majd a miénk, azonban ha keveslenénk a háttértárat, lehetőségünk lesz ugyanennyi operatív memóriával ellátott modellt vásárolni 64 GB-os kiszerelésben, 308 euróért. A csúcsváltozat 6 GB RAM-mal, 128 GB flash adattárolóval mindösszesen 362 eurós áron lesz kapható – már ha igazak a friss értesülések.

A kép csak illusztráció!

A szóbeszéd szerint létezik egy Xiaomi Mi 6 Plus modell is, amelynek szintén több kiszerelése kerülhet forgalomba: az alapmodell 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel érkezne 349 eurós áron. Elviekben létezik 6 GB RAM-mal, valamint 128 GB ROM-mal szerelt változat 402 euróért. A csúcsmodell már gamer lapotok között is helytállna a maga 8 GB RAM-jával, illetve 256 GB-os belső tárhelyével, amiért 469 eurónak megfelelő jüant kérhet el a gyártó.

Mindegyik fenti készülékben a Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlete dolgozhat, kivéve a Mi 6 legkisebb kiszerelését, ami valószínűleg a Snapdragon 821-et kapja. A Xiaomi Mi 6 április 11-én vagy 16-án debütálhat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid