Kiderült a Xiaomi Pad 6 táblagép európai ára

0

A Xiaomi Pad 6 táblagépet áprilisban indították útjára, elsőként természetesen a kínai vásárlók tehették rá a kezüket. Két hónappal később élesítették a nemzetközi megjelenést, az első további régió, ahol a tabletet kapni lehetett, India volt. A legfrissebb jelentések szerint a készülék hamarosan beveszi az európai piacokat is, és egy szivárogtatónak köszönhetően a várható ára is napvilágra került.

Az egyik bennfentes úgy tudja, hogy a Xiaomi Pad 6 399 euróba fog kerülni az öreg kontinensen, ezért az összegért cserébe egy 6/128 GB-os konfigurációt lehet majd birtokba venni. Akinek nagyobb tárhelyre és több operatív memóriára van szüksége, választhatja a 8/256 GB-os kiszerelést is, amit 499 euróért vesztegetnek majd. Magyar pénzben ezek most nagyjából 149 és 186 ezer forintos összeget jelentenek.

A vételár leszurkolása után egy egészen remek készülék kerül majd a birtokunkba. A Xiaomi Pad 6 11 hüvelykes, 144 Hz-es, 2880 x 1800 képpont felbontású IPS LCD megjelenítővel, Snapdragon 870 lapkakészlettel, 13 megapixeles elsődleges és 8 megapixeles előlapi kamerával, Bluetooth 5.2 és Wi-Fi 6 kapcsolódással, valamint 33 wattos gyorstöltéssel kompatibilis, 8840 mAh kapacitású akkumulátorral bír.

Kínában egyébként létezik egy Pro variáns is, amelyet a modernebb Snapdragon 8+ Gen 1 chipset hajt, de az megmarad a népköztársaság vásárlóközönségének. A Xiaomi Pad 6 állítólag kék és szürke árnyalatokban lesz kapható az európai piacon, vagyis rendkívül sajnálatos módon le kell mondani a puccos arany változatról. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor debütál a készülék, de tekintve Ishan Agarwal szivárogtató megbízható munkásságát, erre már az elkövetkezendő hetekben sor kerülhet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid