Kiderültek a Motorola Moto X új generációjának tulajdonságai

0

Nemrég napvilágra kerültek a Motorola Moto X harmadik generációjának állítólagos specifikációi. A 2014-es Moto X utódja valamikor nyárra várható, és a fáma szerint egy igencsak decens masinának ígérkezik. 

A Motorola csúcsmodelljének belsejében egy Qualcomm Snapdragon 808 SoC, 4 GB RAM és 32, illetve 64 GB belső tárhely lesz, kiszereléstől függően. A megjelenítő egy 5.2 inches, QHD felbontású AMOLED panel lehet, a forrásunk szerint ez akár meg is egyezhet a Droid Turbo esetében használt megoldással.

A készülék hátuljára egy 16 megapixeles kamerát ígérnek a bennfentesek, míg az előlapi modul 5 megapixeles szelfiket lőhet majd. Az akkumulátor mérete 3280 mAh lesz, és Android 5.1.1 teszi teljessé a felsorolt specifikációkat. A következő Moto X érkezéséig még várhatóan hónapok vannak hátra, ezért érdemes az itt olvasottakat némi fenntartással kezelni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid