Kiderültek a Samsung Galaxy A8 fontosabb részletei

0

A Samsung középkategóriás Galaxy A szériája a jövőben egy új modellel fog bővülni, ami az A8 nevet kapja majd a keresztségben. A készülék papíron decens ajánlatnak tűnik, az pedig csak hab a tortán, hogy állítólag ujjlenyomat-olvasóval is felszerelik.

A Galaxy A8 bemutatója még várat magára, de hála a GFXBench nevű szintetikus tesztprogramnak elég sok mindent megtudtunk a készülékről. A tesztalkalmazás adatbázisa szerint a karcsú, fémházas A8 megjelenítője egy 5.5 hüvelykes Full HD panel lesz, kvázi ugyanaz a Super AMOLED megoldás, mint amit az A7 esetében megismerhettünk. Persze ezt az egyezést leszámítva, több ponton előrelépésre számíthatunk az említett készülékhez képest, ilyen például a hátlapon található 16 megapixeles kamera.

A7 GFXBench

A további specifikációk lényegében alapot adnak az előzetes szóbeszédeknek: 1.4 GHz-re skálázott, Qualcomm Snapdragon 615-ös lapka, 2 GB RAM és 16 GB-os belső tárhely, persze utóbbiból mindössze 12 GB áll majd a felhasználó rendelkezésére. A pletykák szerint még számíthatunk egy 5 megapixeles előlapi kamerára, egy 3050 mAh-s akkumulátorra, LTE modemre, ujjlenyomat-olvasóra és Android 5.1.1 Lollipopra, természetesen a gyártó Touchwiz felhasználói felületével. Hogy mindez mikor és mennyiért lehet a miénk, egyelőre rejtély.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid