Tesztprogram buktatta le a OnePlus Two-t

0

A OnePlus One minden tekintetben egy kiváló készülék, amiről az olvasói visszajelzések alapján úgy sejtjük, hogy hazánkban is igen népszerűvé vált. A kínai vállalat telefonjának rajongói már biztosan várják a folytatást, ami az év harmadik negyedében érkezhet. A várhatóan OnePlus Two nevet kapó mobil prototípusán a minap lefuttatták a Geekbench nevű szintetikus tesztet, amelynek eredményei alapján már leszűrhetünk ezt-azt az érkező csúcsmodellről. 

Bár a Geekbench OnePlus One néven hivatkozik a tesztelt készülékre, tudjuk, hogy az említett modellnek eltérő kódszáma van. A One az A0001 cimszó alatt fut, míg a teszt főszereplőjére A2001-ként hivatkoznak. A felsorolásban található MSM8994 jelölés megfelel a Qualcomm Snapdragon 810-es chipsetnek, amiről már eddig is pletykálták, hogy belekerül a OnePlus Two-ba. Az 1.55 GHz-es órajel azonban nem helytálló a 810-es lapka esetében, tehát a teszteket valószínűleg visszafogott teljesítmény mellett futtatták le. Ami talán kicsit elszomorító lehet, hogy mindössze 3 GB RAM-ot listáz a tesztprogram adatbázisa, holott korábban 4 GB-ra számítottunk.

oneplus two geekbench

A benchmark futtatásakor a mobil prototípusa Android 5.1 Lollipopot futtatott. A gyártó munkatársainak állítása szerint a végleges változat már szinte biztos, hogy nem kap Cyanogen OS-t, helyette minden bizonnyal a vállalat saját fejlesztésű, Oxygen OS felülete fut majd a cég zászlóshajóján, persze úgyszintén Android alapokon. A becslések szerint a készülék cirka 400 dollárba fog kerülni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid