Kiszivárogtak a hajlítható kijelzős Huawei Mate X2 specifikációi

0

Lassan már egy éve hallunk mindenféle szóbeszédeket a Huawei Mate X2-ről, ami tavaly novemberben megjelent a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában is, de akkor még szinte egy szót sem ejtettek a flexibilis mobil hardveres jellemzőiről. Nem igazán tudjuk hibáztatni a kínai gyártót, amelynek valószínűleg kisebb gondja is nagyobb volt, mint a Mate X2-vel foglalkozni, ám ez nem jelenti azt, hogy a mobil eltűnt volna a süllyesztőben. Épp ellenkezőleg, a készülék nagyon is létezik, és egy megbízható kínai szivárogtatónak köszönhetően a fontosabb jellemzőiről is lehullott a lepel.

A cikkben szereplő értesülések forrása Digital Chat Station, akinek már számos jóslata, szivárogtatása vált be. Ő úgy tudja, hogy a Huawei Mate X2 burkolata alatt házon belül fejlesztett Kirin 9000 SoC végzi majd a számításokat, egy befelé hajló megjelenítő takarásában. Ez a bizonyos flexibilis képernyő 2480 x 2200 pixelt mozgathat majd 8,01 hüvelykes képátlón. Az okostelefon külső oldalán is lesz egy kijelző, ami 6,45 colos méretet és 2700 x 1160 képpontos felbontást kínál.

Fényképeket készíteni az 50 megapixeles elsődleges kamerával tudunk majd, a főszenzor mellett pedig még rendelkezésre fog állni egy 16 megapixeles, egy 12 megapixeles, valamint egy 8 megapixeles modul is. A képrögzítő rendszer 10x optikai zoomot kínálhat. A Huawei Mate X2 szoftvere kapcsán bennfentesünk azt állítja, hogy a mobil Android 10 operációs rendszert fog futtatni, és teszi ezt mindaddig, ameddig a 4400 mAh kapacitású akkumulátorban van elég kakaó.

Korábban érintőtollat is emlegettek

A szivárogtató infói szerint a telep támogatni fogja a 66 wattos gyorstöltést. A készülék 161,8 x 145,8 x 8,2 mm-es dimenziókkal és 195 grammos tömeggel rendelkezhet. Mondanunk sem kell, hogy ezeket az információkat még nem erősítették meg hivatalosan, de ha valóban ilyen lesz a mobil, akkor elég komoly vetélytársat kap a Galaxy Z Fold 2.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid