Kigyulladt egy Samsung Galaxy Note 9?!

0

Már épp kezdtük elfelejteni a két évvel ezelőtti Note 7 botrányt, most azonban állítólag egy Note 9 adta meg magát, méghozzá elég csúnyán. Persze ez még csak az első ilyen eset a legújabb modellel, és amúgy is elég gyanús az egész, szóval érdemes fenntartásokkal kezelni a sztorit.

A hírek szerint szeptember 3-án történt a baleset, durván 10 nappal a Note 9 megjelenése után. Egy Long Island-i ingatlanügynök hölgynek, bizonyos Diane Chungnak állítólag egy liftben elkezdett forrósodni a telefonja, ezért nem használta tovább, és berakta a táskájába. Az igazi baj ez után történt, ugyanis sípoló, sziszegő hangot adott ki a készülék, majd sűrű füst szivárgott ki belőle. Ezután a táskát a földre dobta, és kiborította belőle a dolgait a mobillal együtt.

Szerencsére amikor megállt a lift, egyből akadt segítsége, valaki egy ruhával (vagy ronggyal) megfogta a túlhevült készüléket, majd beledobta egy vödör vízbe. A beszámoló szerint a balesetben a nő megégette az ujjait, és anyagi károkat is szenvedett, hiszen sérült a táskája, annak tartalma, illetve telefon híján nem tudta elérni az ügyfeleit, ezért pert indított a Samsung ellen.

A hírhedt Galaxy Note 7

Az egész sztori egy kicsit azért gyanús, az sem kizárható, hogy az érintett nő csak így próbál meg pénzt kicsali a Samsungtól, a gyártó mindenesetre nagyon komolyan veszi az ügyet, és már folynak egy ideje a vizsgálatok. Akármi is történt, ez csak egyetlen elszigetelt eset, semmi hasonlóról nem érkezett bejelentés eddig, tehát aggodalomra semmi ok. A Samsung rengeteg óvintézkedést és biztonsági fejlesztést eszközölt a két évvel ezelőtti fiaskó után, tehát szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem fog megismétlődni a dolog.

Via PhoneArena, Forrás: New York Post

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid