Meglepően jól bírja a strapát a Pocophone F1

0

A Xiaomi újdonsága jelenleg az egyik legfelkapottabb mobil, mindenki erről beszél, hiszen potom áron kapunk csúcsteljesítményt. Ennek persze ára is van, a spórolás miatt egy kicsit puritánabb, műanyag külsőt kapott a Pocophone F1, éppen ezért érdekes látni, hogy miként bírja a fizikai behatásokat.

Nem is kellett rá sokáig várni, és Zack a JerryRigEverything YouTube csatornától újra előkapta a szerszámosládáját, és nekiesett a Pocophone F1-nek, hogy a szokásos sorrendben mindenféle válogatott kínzásoknak vesse alá. Először féltettük a mobilt, hiszen a külső nem éppen a csúcskategóriát idézi, de szerencsére nem vallott szégyent.

A karcolás a Mohs-féle keménységi skála 6. fokozatától kezd meglátszani a kijelzőn, így ugyanazt kapjuk, mint a többi csúcsmobilnál. Az oldala elég könnyen faragható, mivel egy fényes ezüstfestéket kapott, ám ez alatt műanyagból van a keret. Ettől persze nem kell különösebben tartanunk, hacsak nem ezt használjuk majd vágódeszkának.

Az ujjlenyomat-olvasó szinte sebezhetetlen, ami nagyon jó hír, ám a műanyag hátlap eléggé könnyen karcolódik, így tok használata mindenképpen ajánlott. Enélkül egy kulcs vagy némi apró is nyomot hagyhat frissen vásárolt mobilunkon.

A kijelző remekül reagált a hőre, és pillanatok alatt regenerálódott. A hajlítás próbánál eléggé meghajlott a mobil, ám ennek semmiféle negatív hatása nem lett, így ettől sem kell tartanunk.

Összességében jól szerepelt a tesztben a Pocophone F1, és Zack szerint nem okozott csalódást. Azt kaptuk, amit vártunk, és kiemelte, hogy bár a karcokkal szemben kevésbé ellenálló a hátlapja, mint az üveggel borított társaié, ám cserében az eséseknél nem fog olyan könnyen összetörni.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid