Kijött Androidra a VLC 2.0

1

Egy végtelennek tűnő tesztidőszak után végre stabil a VLC lejátszó 2.0-s verziója. Lássuk milyen újdonságokat tartalmaz az applikáció!

Az legfontosabb újdonság a sokak által nagyon várt hálózati böngészés funkció, ami végre részét képezi a VLC lehetőségeinek. Természetesen az applikáció igyekszik megfelelni az elvárásoknak, így ismeri a legtöbb támogatott protokollt, beleértve többek között a Windows megosztásokat, boldogul az UPnP, NFS, FTP és az SFTP kapcsolatokkal is.

vlc 2.0

A másik nagy újítás az, hogy végre az alkalmazás Android TV és “normál” Android változata egybeolvadt. Ez nem csak egységesíti a felhasználói élményt, hanem gyorsítja a frissítések kiszórását is. Sőt, az alkalmazás ezután tartalmazza a TV-s és a standard felületet is, bármikor átválthatsz egyikből a másikba a menü megfelelő opcióját használva.

Gyorsabb dekódolás, szinte minden ismert formátum lejátszása és néhány újraírt komponens (felugró videó, értesítések irányítása) is a részét képezi az újdonságoknak, amiket az alkalmazás a számunkra tartogat. Semmi egyéb teendőd nincs, mint ide kattintva frissíteni a VLC-t, és élvezni a megújult lehetőségek bőséges tárházát.

forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid