Itt a 10 legerősebb csúcsmobil friss toplistája

0

A világ egyik legismertebb mobilos benchmark programja, az AnTuTu kiadta legfrissebb toplistáját, amelyben a 10 legerősebb okostelefont rangsorolja.

A rangsort a májusi eredmények alapján állította fel az AnTuTu, és természetesen nem egy-egy mérést vettek figyelembe az egyes készülékek esetében, hanem típusonként átlagolták a kapott pontszámokat. Fontos kritérium, hogy csak olyan mobilok versenyezhettek, amelyeknél legalább 2000 adat állt rendelkezésre.

Érdekes módon a dobogóra csak kínai zászlóshajók kerültek, amik nálunk kevésbé ismertek. A Vivo Xplay 5 Elite, a LeEco Le Max 2 és a Lenovo Zuk Z2 Pro is 6 GB RAM-mal és Snapdragon 820-szal bír, így egyértelmű, hogy hardveresen ez a kombináció jelenti most a csúcsot.

antutu-toplista-2016-06

A negyedik a Xiaomi Mi 5 lett, amit mi is teszteltünk, és szintén Snapdragon 820-at használ, de kevesebb RAM-mal, az ötödik helyen pedig a Galaxy S7 edge áll, ezt kétféle processzorral is kiadták.

Ezek után két iPhone következik, a 6S és az SE, illetve belefért még a top 10-be az LG G5 (Snapdragon 820), a Meizu Pro 6 (10 magos Helio X25), valamint a Honor V8 (Kirin 955).

forrás: AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid