Kikerült egy fotó, ilyen minőségű 200 MP-es képeket készít majd a Galaxy S23 Ultra!

0

Nemrégiben bemutatta a Samsung az új ISOCELL HP2 kameraszenzort, ami 200 MP-es felbontással bír, és a Galaxy S23 Ultrába kerül majd beépítésre. Vannak már ilyen felbontású érzékelői a Samsungnak, de a HP2 egy teljesen más szintet képviselhet a képminőség terén.

Mint más hasonló, nagy felbontású kamerák, ez is alapesetben összevonja majd a képpontosak, így 12,5 vagy 50 MP-es képek készülhetnek (attól függően, hogy 16-osával vagy 4-esével történik az egyesítés). Ugyanakkor lesz arra is lehetőség, hogy kihasználjuk a teljes felbontást, és valódi 200 MP-es fotókat kapjunk. Az egyik ismert szivárogtató most megosztott egy ilyen képet, ami a Galaxy S23 Ultrával készült.

Nem egy teljes fotót láthatunk itt, hanem annak a részletét. A kép 12x-es nagyítást kapott, vagyis egy apró darabkája ez az eredeti 200 MP-es verziónak, éppen ezért eléggé meglepő, hogy mennyire éles az egész.

Galaxy S23 Ultra 200 MP-es fotó részlet, 12x-es nagyítás

A Galaxy S23 Ultrával tehát valóban értelmet nyerhet a 200 MP-es kamera, hiszen olyan képeket lőhetünk, amikbe nagy mértékben bele lehet nagyítani, vagy kivágni egy kisebb részletet, és még úgy is élvezhető lesz az eredmény. Meg persze akkor is jól jöhet majd, ha valaki óriásplakátokra szeretne fotózni…

A Galaxy S23 mobilok specifikációit itt találod, nemrég minden fontosabb jellemző kiszivárgott. A bemutató február 1-jén lesz, vagyis nem kell már túlzottan sokat várni.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid