Kínán kívül is megjelenhet a Motorola RAZR 2022

0

Az előző hónapban vált hivatalossá a Motorola RAZR 2022, amelyet egyelőre csak a kínai vásárlók szerezhetnek be. Most az @evleaks nevet viselő szivárogtatónak köszönhetően napvilágra került néhány friss renderelt kép, amelyek alapján úgy gondoljuk, hogy a Motorola flip mobilja más piacokon is kapható lesz.

A készüléket már leleplezték, az itt látható renderek dizájn szempontjából semmilyen újdonságot nem mutatnak, viszont van rajtuk egy apróság, amely a globális megjelenésre utalhat. A Motorola RAZR 2022 eddigi promóciós képein a képernyőn lévő szövegek minden esetben kínai nyelven íródtak, ám ezeken az @evleaks által szerzett rendereken angol nyelvű írást látni a telefon kijelzőjén.

Egyáltalán nem lehetetlen, hogy ezeket a képeket a Motorola globális weboldalára szánják, innen a feltételezés, hogy a hajlítható képernyős okostelefon hamarosan megjelenhet a nemzetközi régiókban is.

Valószínűleg sokan örülnének a készülék érkezésének, mert hardveres szempontból egy igencsak vonzó ajánlatnak tűnik a RAZR 2022. A mobil vadonatúj OLED képernyővel, illetve továbbfejlesztett zsanér mechanikával érkezett, amely képes teljesen, hézag nélkül összecsukni a hajlítható panelt.

A megjelenítő HDR10+ támogatással és 144 Hz-es képfrissítéssel is büszkélkedhet, ráadásul notch helyett immáron egy apró lyukba szerelt szelfikamera áll rendelkezésre az önfotózók számára.

A Motorola RAZR 2022 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral kiegészített elsődleges kamerával rendelkezik, amely mellé betársul egy 13 megapixeles, ultraszéles látószögű modul. Egy másik komoly előrelépés a telefon belsejében érhető tetten, amelyet középkategóriás vas helyett Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet hajt, vagyis ezúttal egy valódi zászlóshajóról beszélhetünk.

A korábbi RAZR modelleket Snapdragon 7xx sorozatba tartozó chipsetek hajtották. A készüléket már egy ideje forgalmazzák Kínában, ahol helyi pénzből átszámítva megközelítőleg 856 dollárt kérnek el érte, ami cirka 356 ezer forintot jelent. Nyilván egy globális megjelenés esetén számítani lehet egy ennél valamivel vastagabb árazásra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid