Kisebb lehet a gyűrődés a Samsung Galaxy Z Fold 6 kijelzőjén

0

A Samsung csupán kisebb lépésekben fejleszti a hajlítható kijelzős Galaxy Z Fold mobilokat. Forradalmi áttörésekről a 6-os modell kapcsán sem beszélnek, de az egyik megbízható szivárogtató szerint a belső megjelenítő gyűrődése valamivel kisebb lesz az eddigieknél. Emellett állítólag lefényképezték a Galaxy Z Fold 6 kameráját is, ami egy új kamerasziget bevezetésére utal.

Az értesülések forrása az általában megbízható információkat szállító Ice Universe, aki úgy tudja, hogy egy kevésbé látványos gyűrődés lesz a Samsung Galaxy Z Fold 6 hajlítható megjelenítőjén, illetve átszabott kamerasziget kerülhet az okostelefon hátoldalára. A Samsung Galaxy Z Flip 6 kapcsán is azt beszélik, hogy kisebb lesz a flexibilis panel gyűrődése, amely állítólag egy vastagabb UTG, vagyis ultravékony üveg alkalmazásának lesz köszönhető.

Az eddigi 30 µm-es vastagságot 50 µm-re növelik, és emiatt lesz kevésbé látványos a panelen lévő redő. A zsanérmechanikát nem fogja megváltoztatni a Samsung, tehát ugyanaz a megoldás kerül a készülék belsejébe, de a Galaxy Z Flip 7 esetében már számíthatunk egy alapos újratervezésre. Nagy valószínűséggel, ami a Galaxy Z Flip 6-ra érvényes, érvényes lesz a Galaxy Z Fold 6-ra is. Az új modell az előzetes értesülések szerint lényegesen vékonyabb és könnyebb lesz, ez a megközelítés pedig valószínűleg nem tette lehetővé, hogy a zsanért is újragondolják.

A megjelenítővel kapcsolatos információk mellett a szivárogtató megosztott egy közeli képet az egyik kameralencséről, amely körül most egy barázdált textúrájú gyűrűre lehetünk figyelmesek. A Galaxy Z Fold 5 képrögzítőit csak egy szimpla fémgyűrű öleli körbe. A kép alapján lesz némi variálás a kamerák külső kialakításában, de belülre állítólag ugyanaz kerül, mint a Galaxy Z Fold 5 esetében.

A hírek szerint viszont érkezik egy Galaxy Z Fold 6 Ultra modell, amely állítólag 200 megapixeles ISOCELL HP2 szenzorral lesz felszerelve, vagyis ugyanazt a modult kapja, mint a Galaxy S24 Ultra. Ha minden a tervek szerint alakul, a Samsung Galaxy Z Fold 6 és Z Flip 6 is egy július elején megrendezésre kerülő Unpacked eseményen mutatkozik be a nagyérdemű előtt, a dél-koreai gyártó első okosgyűrűjével és a Galaxy Watch 7 okosórákkal egyetemben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid