Kiszivárgott egy fotó a OnePlus 7-ről, nincs rajta notch!

0

Eddig viszonylag kevés konkrét infónk volt a következő OnePlus csúcsmobilról, annyit lehetett csak tudni, hogy készülnek egy 5G-s telefonnal, most viszont kiszivárgott egy állítólagos fotó, ami elég sok mindent elárul.

Még nagyon korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, de eléggé úgy tűnik, hogy az alábbi fotón egymás mellett látható a OnePlus 7 és a OnePlus 6T. Mindkét készülék egy speciális tokban van, ami takarja a pontos dizájnt, de azért kiderül néhány érdekesség így is.

Itt a kép nagyban is:

Jól látszik, hogy az új modell felső kerete nagyon vékony lesz, és nincs rajta semmilyen szenzor vagy szelfikamera, így notch-ra sincs szükség. A tokban viszont van még fent üres hely két kivágással, ami nagyon úgy néz ki, mintha valamilyen mechanikusan előbukkanó felső résszel rendelkezne a mobil. Ez vagy olyan lesz, mint az Oppo Find X motorikus kamerája, vagy pedig olyan, mint a Xiaomi Mi MIX 3 felcsúsztatható hátlapja.

Xiaomi Mi MIX 3

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy valóban eltünteti a szenzorszigetet a OnePlus, már csak az a kérdés, hogy mennyire sikerül egy tartós, jól használható megoldással előállniuk.

Via Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid