Jön az új MIUI 11, ami Xiaomi szerint egyedülálló lesz

0

A Xiaomi már nagyjából 40 készülékre adta ki a MIUI 10 felületet, de a cég nyilvánvalóan dolgozik a következő verzión is. A munkatársak nem is rejtették ezt véka alá, sőt, állításuk szerint az új interfész friss és egyedi lesz.

A Xiaomi egy a felület fejlesztésének dedikált rendezvényen beszélt a készülő rendszerről, a terméktervezésért felelős részleg vezetője, Liu Ming pedig egy igencsak érdekes, illetve inspiráló sajtótájékoztatót tartott, egyúttal hivatalosan is bejelentette a MIUI 11 előkészületeit.

A prezentáción kevés konkrétum hangzott el, a Xiaomi annyit fedett fel, hogy a “villámgyors” MIUI 9 és az “AI teljes képernyős” MIUI 10 után a MIUI 11 egy “új és egyedülálló” rendszer lesz. Többek között sokkal fejlettebb mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókra számíthatunk, még több emberi interakciót szimuláló opció lesz, így a készülékek vezérlése még kényelmesebbé válhat.

Mivel a MIUI 11 fejlesztése csak mostanában indult meg, még nem tudni, hogy pontosan mikor, és milyen készülékekre lesz elérhető. A végleges stabil verzió csak valamikor az év második felében várható, szeptember környékén.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid