Forradalmi megoldást ígér a Vivo mobilja

0

Nem tud leállni a Vivo, és állítólag újfent kitaláltak valamit, amire felkapja majd a fejét a szakma és a közönség egyaránt.

Tavaly a Vivo NEX láttán maradt tátva a szánk, hiszen egy sor újítást hozott magával. A szinte teljesen eltűnt káva és a motorikusan előbújó kamera is látványos volt, és úgy tűnik, hogy ezek után sem ültek a babérjaikon. Kínai források szerint egy újabb különleges készüléken dolgoznak, ami a Waterdrop, azaz vízcsepp kódnévre hallgat.

A hírek arról szólnak, hogy egy nagyon különleges dizájnt kapunk majd, amit a népszerű tipster, Ice Unicerse is megerősít a legújabb tweetjében, amelyben szerencsére képeket is közölt. A bejegyzés szerint olyan látványban lesz részünk, amilyet korábban sosem láthattunk még.

A képeken egy mobil sarka látható, ami elsőre valóban elég egyedinek tűnik. Ez alapján azt tippelnénk, hogy a kijelző, és az ezt védő üveg teljesen rányúlik majd a sarkokra és az oldalakra, vagyis elképzelhető, hogy szemből tényleg nem fog semmi más látszódni, mint egy nagy kijelző, kávák nélkül.

Korábbi hasonló koncepció (forrás: LetsGoDigital)

Hogy tényleg erről van-e szó, és hogy egyáltalán megvalósítható-e ez, az erősen kérdéses, de bizonyára hamarosan további részletek is kiszivárognak majd a termékről.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid