Gyönyörű koncepcióképeken a OnePlus 7

0

A legújabb pletykák szerint a OnePlus elhagyja a notch intézményét, és egy slider mechanizmust telepít a “zászlóshajó-gyilkos” telefonok következő generációjára. A OnePlus 7-ről ismét kikerült az internetre néhány renderkép, amelyek Ben Geskin művész munkái.

Azt már az elején érdemes kiemelni, hogy ezek a vizuális anyagok az eddig kiszivárgott részletek alapján készültek, így nem feltétlenül reprezentálják a végleges terméket, viszont nagy rá az esély, hogy valóban ilyen lesz a OnePlus 7.

Azonnal szembeötlő, mennyire vékony a felső keret, tagadhatatlanul kellemes látvány, de ami még fontosabb, hogy megvalósíthatónak látszik a jelenlegi technológiák alkalmazásával, sőt, vannak is már hasonló mobilok.

A másik említésre méltó látnivaló a slider mechanizmus, melyen megtalálhatóak a fontosabb érzékelők, illetve az előlapi kamera. A konstrukció a Xiaomi Mi MIX 3-ból lehet ismerős.

Amennyiben a kínai vállalat a szokásos menetrendjét tartja, a OnePlus 7 valamikor májusban érkezhet. Biztosra vehető a Snapdragon 855 processzor, és jó eséllyel lesz 5G-s variáns is a készülékből.

Neked hogy tetszik a mobil a koncepcióképek alapján?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid