Kiszivárgott fotókon a fekete Samsung Galaxy S8

1

Szinte minden napra jut valami hír – olykor akár több is – a Samsung hamarosan érkező zászlóshajójával, vagyis a Galaxy S8-cal kapcsolatban. Most megint kiszivárgott egy rakás kép, ezúttal a készülék fekete verziójáról.

Az eddigi jelentések szerint az S8 kijelzője 5.8 colos lesz, és Super AMOLED technológiát használ. A két oldalán hajlított megjelenítőnek extrém vékony kávái lesznek.

A burkolat alatt a Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlete fog dolgozni, vagy az Exynos 8895, 4 GB RAM-mal karöltve, de bizonyos kínai források szerint lesz majd 6 GB-os változat is.

A készülék egyik mérvadó újítása az újragondolt felhasználói felülete, illetve a teljesen új, mesterséges intelligenciát használó hangasszisztens, a Bixby lesz.

A Galaxy S8 mellett lesz egy nagyobb változat, a Galaxy S8+, a fő különbség természetesen a kijelzőméretben lesz, ami ezen esetben 6.2 col. A nagyobb modell akkumulátora 3500 milliamperórás lesz, legalábbis állítólag.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid