Kiszivárgott fotókon a ZTE első okosórája

1

Már hetekkel ezelőtt lehetett hallani arról, hogy a ZTE is szeretne felszállni az Android Wear vonatra a saját viselhető eszközével. A kínai vállalat első okosórája a Quartz nevet fogja viselni, és nemrégiben kiszivárgott néhány fotó, valamint jó pár részlet az érkező készüléket illetően. 

Amint a fotókon is látható, a Quartz-nak egy kerek érintőképernyője van, fémből készült a háza – legalábbis az előlapon -, egy aprócska gomb van az oldalán, illetve egy alapból mintás szíj jár hozzá.

Az órában sajnos nincs pulzusmérő, és az NFC csip is elmaradt, viszont van 3G kapcsolat, ami jó hír, bár a legtöbb efféle eszközben LTE modem található.

A készülék töltő dokkolója lapos és szintén kör alakú, amelyen négy aprócska tű adja át a szükséges feszültséget az eszköznek.

A fotókon látható okosóra prototípus Android Wear 2.0 rendszert futtat, amelynek szoftveres alapjait az Android 7.1.1 Nougat szolgáltatja.

Mivel több érzékelő is hiányzik az órából, várhatóan olcsóbb lesz, mint a konkurencia termékei.

Egyelőre sajnos még semmilyen információnk nincs arra nézvést, hogy mennyibe fog kerülni a ZTE Quartz, és mely piacokon lesz kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid