Kiszivárgott képeken a Redmi K70

0

A Redmi K60 mobilokat tavaly év végén mutatták be, és mivel közelednek 2023 utolsó napjai, az új generáció érkezése is itt van a kanyarban. Az alapmodell, vagyis a Redmi K70 most renderelt képeken mutatja meg dizájnját.

A kiszivárgott képeken pózoló Redmi K70 fehér színben pompázik, és egy hatalmas méretű, széles, a hátlap síkjából jelentősen kiemelkedő kamerasziget látható rajta. Ezúttal is tripla kamera kerül ide, illetve egy LED villanó.

A kamerák kialakítása erőteljesen a korábbi Poco mobilokon látott megoldásokra hajaz. Érdemes megemlíteni, hogy a Redmi K60 sosem kapott globális változatot, habár a Poco F5 Pro nagyjából hozta azt, amit a Redmi készülék. Így aztán nem lehetünk biztosak a Redmi K70 nemzetközi megjelenésében, de egy hasonló telefon talán eljuthat hozzánk is.

Egyelőre keveset tudni a Redmi K70 specifikációiról, de korábban voltak benchmark eredmények egy állítólagos Redmi K70 Pro modell teljesítményéről, a készüléket a nemrég leleplezett Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet hajtja.

Ha a korábbi generációt vesszük alapul, akkor az alapmodell talán egy korábbi csúcskategóriás Snapdragon chippel jelenik meg. A Redmi K60 lelke például egy Snapdragon 8+ Gen 1 lapka volt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid