Változott a toplista, ez most a legjobb fotós telefon állítólag

0

Természetesen nem nevezhető teljes mértékben mérvadónak a DXOMark kamerás toplistája, de azért mégiscsak számít valamennyit, hogy mely telefonok kapták a legjobb pontszámokat, ezek azért a gyakorlatban is kiemelkedők szoktak lenni fotózás és videózás terén. Most a tesztelők új királyt avattak, és ismét egy Huawei telefon került az élre.

A DXOMark közzétette a Huawei Mate 60 Pro+ kamerás teszteredményét, amely szerint ez most az okostelefonos fényképezés királya, ugyanis az eddigi legmagasabb pontszámot kapta.

A friss Huawei csúcsmodell hátlapi kamerás teljesítményét összesen 157 pontra értékelték, így letaszította a trónról a korábbi csúcstartót, a 156 pontos Huawei P60 Prót, a iPhone 15 Pro Max pedig a harmadik helyre csúszott le a 154 pontjával. Íme a friss sorrend:

A részletesebb teszt itt olvasható angolul, van rengeteg példa fotó is.

A Huawei Mate 60 Pro+ hátoldalán egyébként egy 48 megapixeles, optikai képstabilizátorral és változtatható apertúrával rendelkező elsődleges képrögzítő található, a rekeszérték f/1,4 és f/4,0 közötti lehet. Kapunk még egy szintén 48 megapixeles periszkópos egységet, 90 mm-es f/3,0 objektívvel, plusz optikai képstabilizátorral. A sort egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű modul zárja autofókusszal.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid