Kiszivárgott képeken a Redmi Note 10 és a Note 10 Pro

0

Március 4-én mutatkozik be a Redmi Note 10 széria, amit már csak azért is érdemes várni, mert a Note 8 és a Note 9 mobilok is elképesztő sikernek bizonyultak, hatalmas eladási számokat produkáltak. Az új modellekről most érkezett pár valódinak tűnő kép, így nem titok többé a kinézetük.

Az alábbi állítólagos Redmi Note 10 Pro sajtókép a kínai közösségi médiában bukkant fel, és az eddigi információink alapján valódinak tűnik.

A kép elég homályos, de azért a lényeg látszik: egy méretes, lapos kijelzőt kapunk középre igazított kameralyukkal, a hátlapi kamerák dizájnja pedig a szintén nemsokára debütáló Redmi K40 mobilokat idézi.

Van egyébként egy fotónk a dobozról is, ami megerősíti a fent látható dizájnt:

Az alap Redmi Note 10 pedig nagyon hasonló lehet:

A Redmi Note 10 széria az előző generációhoz hasonlóan három modellel debütálhat:

  • Redmi Note 10
  • Redmi Note 10 Pro
  • Redmi Note 10 Pro Max

Hogy aztán ezekből melyik jut el Európába, és milyen néven, az még kérdéses. A hírek szerint egyébként valamelyik erősebb modell Snapdragon 750G lapkával, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és 108 MP-es fő kamerával jön, illetve egy IP52-es por- és cseppálló minősítés is benne van a pakliban. Az alap Redmi Note 10 pedig 48 MP-es kamerát és Full HD+ AMOLED kijelzőt kap a dobozon látható szöveg szerint.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid