Kiszivárgott képen a Xiaomi 12T Pro és a Redmi Pad

0

Valamikor a nem túl távoli jövőben fog debütálni a Xiaomi 12T Pro, amelyről azt beszélik, hogy a hátoldalán 200 megapixeles elsődleges képrögzítő egység foglal majd helyet. Az előző hónapban még egy kép is napvilágra került, amelyen a telefon kameraszigete volt látható, most pedig egy újabb render jutott ki a kibertérbe a telefonnal és egy Redmi táblagéppel a főszerepben. Az új képanyag is megerősíti, hogy a készülék megkapja azt a bizonyos 200 megapixeles kamerát.

A render Abhishek Yadának köszönhetően vált közkinccsé, a szivárogtató nem csupán termékeny, de általában megbízható is. Egészen érdekes, hogy a megfizethető zászlóshajót egy vélhetően belépőszintű táblagéppel vetik össze ezen a képen, az állítólag Redmi Pad névre hallgató tablet egészen más kategóriát képvisel, mint a Xiaomi 12T Pro. Ez már abból is látható, hogy a hátoldalán mindössze egyetlen, 8 megapixeles érzékelő virít. Sajnos a tablet jellemzői egyelőre ismeretlenek, de ha valóban érkezni fog egy ilyen készülék a közeljövőben, akkor mindenképpen fogunk még róla hallani.

A két termékben valószínűleg az a közös, hogy hamarosan leleplezik őket, és nagy eséllyel ugyanazon a napon fognak bemutatkozni a nagyérdemű előtt. Vannak olyan hangok, amelyek szerint a Xiaomi 12T Pro nem lesz egyéb, mint egy újra kiadásra kerülő Redmi K50 Ultra, egyetlen változtatással, amely az elsődleges képrögzítő egységet érinti. Az eredeti 108 megapixeles felbontást a már említett 200 megapixelre emelik, de minden más változatlan marad.

Amennyiben ezek a szóbeszédek igaznak bizonyulnak, akkor a Xiaomi 12T Pro 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es OLED képernyővel érkezhet, amelyen 1220 x 2712 pixel sorakozik. Az okostelefon belsejében Snapdragon 8+ Gen1 chipset zakatolhat, az adott konfigurációtól függően 8 vagy 12 GB operatív memória, valamint 128, 256 vagy 512 GB háttértár társaságában.

A brutális, 200 megapixeles kamera mellé 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró modul kerülhet, miközben az előlapi kamera felbontása 20 megapixel lesz. A készülék jellemzőinek sorát egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor teheti teljessé, amely támogatja a 120 wattos kábeles gyorstöltést. A jellemzők közül a processzort és a furcsa képernyőfelbontást egyaránt megerősítette egy Google Play Console-ban megjelent összesítés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid